Farkas Éva is gyűjtötte az aláírásokat – na nem a makói szülészetért

Makó polgármestere péntek reggel a piacnál gyűjtötte az aláírásokat az ellenzék ellen. Erről saját Facebook oldalán számolt be:

A makóiak ,,nem a pártpolitikai csatározásokra, a kicsinyes ellentétekre [fognak emlékezni] hanem arra, kinek volt fontos csak Makó, kinek volt fontos a békés, nyugodt építkezés” – mondta 2019-ben, 10 nappal újraválasztását követően Farkas Éva. Ehhez képest most pártutasításokat hajt végre, aláírást gyűjt az ellenzék ellen, miközben például másfél éve nem lehet Makón szülni a kismamáknak.

,,Bízunk benne, hogy ez is majd rendeződni fog”

– ez volt a legutolsó nyilatkozata Makó polgármesterének a makói kórház szülészet-nőgyógyászati osztályáról, tavaly szeptemberben.

Ebből az esetből is látszik, melyik a fontosabb: kiállni a makóiakért, vagy pártutasításokat végrehajtani.

Mint azt megírtuk, a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink