Fél évi bújkálás után kaptak el egy hódmezővásárhelyi férfit

A főkapitányság egyenruhásai 2020. május 29-én 17 órakor, hódmezővásárhelyi rejtekhelyén fogták el a 45 éves férfit. Ellene a Veszprémi Törvényszék, valamint a Kecskeméti Törvényszék pénzmosás és csalás bűncselekmények elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A férfi csaknem fél éve bujkált a hatóságok elől. A rendőrök mostanra azonosították, majd elfogták, előállították, őrizetbe vették, végül átszállították a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetését.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink