Megbontotta a szél a sportcsarnok tetőszigetelését

A keddi nap tűzoltó beavatkozásai:

A kora délutáni órákban Domaszéken, a Maros utcában egy melléképület padlásán összehordott hulladék égett. A tűz hatására egy gerendára is átizzott. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták a tetőszerkezetet.

Délután a makói Csanád Vezér téren a sportcsarnok tetőszigetelését bontotta meg a szél. A makói tűzoltók kézi erővel helyükre igazították az elmozdult darabokat.

Késő este Szegeden, a Rókusi körúton három személygépkocsi ütközött össze. A járművekben összesen kilenc ember utazott, közülük négyen megsérültek. A kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink