Felbosszantotta a főnöke, ezért Makovecz téri lépcsőházakat vert szét

Feljelentés is született, a tettest már el is kapták.

Vasárnap reggel a Makón élek nevű csoportban lehetett olvasni, hogy valaki betörte a Makovecz tér 4. sz. mindhárom lépcsőházának bejáratát. Kiderült, a Bérpalotában is szétverték a villanyóraszekrényt.

A Makovecz téri lakások közös képviselőjétől, Zeitler Ádámtól megtudtuk, neki aznap reggel szóltak a károkozásról. A rendőrségi feljelentést követően, egy a helyszínen hagyott mobiltelefon nyomán derült fény az elkövetőre. A közös képviselő nem akarta nevesíteni, de annyit elárult, hogy egy dolgozót felbosszantott a főnöke, amit így vezetett le. A helyzetfelmérés után megkezdődött a sérült részek cseréje.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »