Felsőkategóriás céges autót vett a veszteséges cég, egy dolgozó 2,9 millióért megvette, most 6,5-ért árulja

Zajlik az önkormányzati cégek átvilágítása Hódmezővásárhelyen. Most egy újabb meghökkentő történet derült ki, a HMSZ Zrt. alapító tulajdonosa, a vásárhelyi önkormányzat feljelentést kíván tenni az ügyben.

2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is jelentős, 300 millió forint körüli veszteség mellett gazdálkodott a városi cég, úgyhogy rendre az önkormányzat támogatására szorult. Azonban céges autónak egy Land Rovert választottak, ami tipikusan felsőkategóriás szabadidő-autó. A HMSZ Zrt. egy korábbi dolgozója a terepjárót mindössze 2,9 millió forintért vásárolhatta meg két éve. A csavar a történetben, hogy most a tulajdonos a Land Rovert 6,5 millió forintért árulja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidban elhunyt egy háromgyermekes mórahalmi mentős

Mindössze 47 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben november 17-én Hatvani Balázs mórahalmi mentős, aki a járvány alatt mindvégig a frontvonalban küzdött. Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek azzal, hogy elveszítették az édesapát. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Kövér László a titkosszolgálat vezetőinek: az ellenzék nemzetbiztonsági veszély, számítok a munkátokra ez ügyben

Kövér László házelnök arról beszélt tavaly egy zárt rendezvényen titkosszolgálati vezetőknek, hogy a magyar ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt, és közölte, hogy számít ennek kezelésében a szolgálatok munkájára – írja a Direkt36 egy birtokába került beszéd alapján.

Tovább olvasom »