Felújítják a Földeák-Maroslele utat

A Magyar Közút uniós forrásból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból valósítja meg a 4416-os jelű, Földeák-Maroslele összekötő út 3,9 kilométeres szakaszának felújítását. A projektet a társaság bruttó 1,499 milliárd forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével valósítja meg.

A kivitelezőt közbeszerzésen már kiválaszották, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkaterületet átadta, a fejlesztés 90 napot vesz igénybe. A felújítás részeként a szakemberek gondoskodnak a meglévő felület profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, ezt követően aszfalt kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épül. Cserélik a KRESZ táblákat és új tartós burkolati jeleket festenek fel.

Ugyanebből a forrásból újítják fel a 4521-es jelű, Szentes-Mindszent-Hódmezővásárhely összekötő út 4,3 kilométeres szakaszát is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

74 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »