Keresik a makói autóemblémák tulajdonosait

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik azon sértettek felkutatásában, akiknek autóiról az elmúlt egy évben a márkajelzést letörték vagy lefeszítették.

Mint ahogy arról 2023. februárjában beszámoltunk, több mint félszáz autóról vette le a márkajelző emblémát egy makói férfi 2022-ben és idén év elején, Makón, valamint Maroslelén. Mintegy két tucat márkát figyelt, és ha alkalom adódott egy fázisceruzával le is feszítette a jármű elején vagy hátulján elhelyezett fémjelzést.

A gyanúsított otthonában tartott kutatás során, több mint 50 eltulajdonított márkajelzést foglaltak le a nyomozók. A makói férfi ellen üzletszerűen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és annak kísérlete miatt indult eljárás.

A lefoglalt márkajelző emblémák közül több is várja egykori tulajdonosát. A makói rendőrök ezért kérik azon gépjárműtulajdonosokat, akiknek autóját Makón vagy Maroslelén fosztották meg márkajelző emblémájától, keressék fel a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »