Keresik a makói autóemblémák tulajdonosait

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik azon sértettek felkutatásában, akiknek autóiról az elmúlt egy évben a márkajelzést letörték vagy lefeszítették.

Mint ahogy arról 2023. februárjában beszámoltunk, több mint félszáz autóról vette le a márkajelző emblémát egy makói férfi 2022-ben és idén év elején, Makón, valamint Maroslelén. Mintegy két tucat márkát figyelt, és ha alkalom adódott egy fázisceruzával le is feszítette a jármű elején vagy hátulján elhelyezett fémjelzést.

A gyanúsított otthonában tartott kutatás során, több mint 50 eltulajdonított márkajelzést foglaltak le a nyomozók. A makói férfi ellen üzletszerűen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és annak kísérlete miatt indult eljárás.

A lefoglalt márkajelző emblémák közül több is várja egykori tulajdonosát. A makói rendőrök ezért kérik azon gépjárműtulajdonosokat, akiknek autóját Makón vagy Maroslelén fosztották meg márkajelző emblémájától, keressék fel a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »