Festményt kapott a makói ,,zajvédő fal”

A belvárosi, Hollósy Kornélia utcai ,,zajvédő fal” egy egyébként tényleg szép festménnyel gazdagott a napokban. Más kérdés, hogy a funkciójának mennyire felel meg.

Mint azt megírtuk, az önkormányzat 2021 végén döntött arról, hogy a parkoló zajterhelésének csökkentése miatt falat épít egy meglévő fal mellé, egészen pontosan egy ház kerítéséhez. A fal megépítése 4,8 millió forint + áfába került annak idején.

Néhány nap múlva a lakók arra panaszkodtak, hogy továbbra is nagy a hangzavar a parkolóban, tehát nem változott a helyzet, de legalább elköltöttek egy csomó pénzt.

Az önkormányzat tegnap arról számolt be, hogy a haszontalan falat a Hagymatikum motívumaival díszítették, a képzőművészek közel egy hétig dolgoztak rajta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink