A tankerületi igazgató férje: Vezsenyi László csak egy tornatanár

Mint azt megírtuk, az ország legismertebb tornatanára, a makói Vezsenyi László a státusztörvény miatt otthagyja az oktatást. A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatójának a férje szerint Vezsenyi nem is igazán értékes pedagógus.

Pikáns, hogy a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatójának férje egy pedagógust szól le, miközben az érintett pont azért hagyja ott az oktatást, mert úgy érzi, nincsenek eléggé megbecsülve. Most ez történt, N. Attila enyhén tört magyarsággal ezt írta szó szerint egy Vezsenyi Lászlóról szóló cikk alá:

,,Úgy van beállítva, mint ha valaki nagyon értékes tanárt veszítenénk el, miközben azért Ő egy tornatanár.”

Nem ez az első eset, hogy a tankerületi igazgató férje negatívan nyilvánul meg a makói pedagógusról. 2022 januárjában azt írta, ,,[Orbán] Viktor az ország vezetője,” ő joggal kampányolhat óvodákban, míg Vezsenyi László ,,a pedagógus társadalom szégyene.”

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »