Fideszes polgármesterjelölt lesz Moravszki Gábor, a pitvarosi iskola pedagógusa

Radó Tibor, – aki 2010 óta vezette Pitvarost, – nem indul újra. Moravszki Gábor, a pitvarosi Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa Lázár János támogatásával lesz a a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a településen.

A jelölt a privát oldalán jelentette be indulását. Azt írta, szereti a munkáját, nem tudná otthagyni az iskolát, a kollégákat és a gyerekeket sem. Emiatt döntött úgy, hogy amennyiben polgármesterré választják, akkor a pedagógusi munkája mellett, társadalmi polgármesterként látná el feladatait.

A fideszes polgármesterjelölt úgy fogalmazott:

,,Polgármesterként szeretnék egy olyan újfajta szemléletet meghonosítani Pitvaroson, ami más településeken már régóta jól működik. Gondolok az összefogásra, széleskörű párbeszéd a lakossággal korra, nemre, pártpolitikai nézetre, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül.”

A bejegyzéséből kiderül, hogy van egy csapata is és nem szeretne lejárató kampányt folytatni a településen.

Végül megköszönte Radó Tibor 14 éves kitartó munkáját, továbbá azon képviselőknek is, akik a mostani választáson már nem indulnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »