Fideszesek nem csak plakátokat, önkormányzati- és magántulajdonokat is megrongáltak

Nem csak politikai célú kampányokat rongáltak meg ismeretlen tettesek hétvégén, hanem önkormányzati- és magántulajdonokat is. A hódmezővásárhelyi önkormányzat a mai napon megtette a feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes/tettesek ellen – közölte a város gyorshírszolgálata.

A hatóságok már nézik a térfigyelő kamerák felvételeit és ki fogják vizsgálni, ki, vagy kik a tettesek.

Tájékoztatásuk szerint a két napja kihelyezett okospadot az Európa-parkban már meg is rongálták a vandálok, de nem kímélték a kőfalat sem, ahogyan buszmegállókat, üzletek és magánházak falait sem.

Az önkormányzat azt kéri, mindenki őrizze meg emberi méltóságát és ne rongálja mások tulajdonát politikai vélemény-nyilvánítása során.

(Fotók: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink