Fideszesek nem csak plakátokat, önkormányzati- és magántulajdonokat is megrongáltak

Nem csak politikai célú kampányokat rongáltak meg ismeretlen tettesek hétvégén, hanem önkormányzati- és magántulajdonokat is. A hódmezővásárhelyi önkormányzat a mai napon megtette a feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes/tettesek ellen – közölte a város gyorshírszolgálata.

A hatóságok már nézik a térfigyelő kamerák felvételeit és ki fogják vizsgálni, ki, vagy kik a tettesek.

Tájékoztatásuk szerint a két napja kihelyezett okospadot az Európa-parkban már meg is rongálták a vandálok, de nem kímélték a kőfalat sem, ahogyan buszmegállókat, üzletek és magánházak falait sem.

Az önkormányzat azt kéri, mindenki őrizze meg emberi méltóságát és ne rongálja mások tulajdonát politikai vélemény-nyilvánítása során.

(Fotók: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Félezer benzinkút zárhat be nyáron

Akár 500-600 benzinkút is bezárhat június 1-jével, ha nem történik változás, a töltőállomások ugyanis egyre nehezebb helyzetben vannak. A Független Benzinkutak Szövetsége hárompontos javaslatcsomagot állított össze a helyzet rendezésére – számolt be róla az ATV Híradó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Ez áll az Európai Bizottság jogállamiságról szóló levelében

A 444.hu állítása szerint birtkokukba jutott a feltételességi mechanizmus elindításáról szóló levél, amelyben az Európai Bizottság (EB) 50 oldalon keresztül fejti ki, hogy a magyar államot pénzvesztéssel fenyegető eljárás több mint tíz éve megoldatlan problémák miatt indult, és hogy miért látják bizonyítottnak a pénzvesztést és a jogállamiság sérelmét Magyarországon.

Tovább olvasom »