Földeáki lány lett az ,,év arca”

Október végén huszonkilencedik alkalommal rendezte meg a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát. Az eseményen Palócz Léna átvette az ,,év arcának” járó elismerést.

A Földeákon élő, Makón tanuló Lénáról legutóbb márciusban írtunk. Akkor ő képviselte Magyarországot a 28. Top Model of the World világversenyen. Sajnos nem ő lett a királynő és udvarhölgynek sem választották, de a versenyt élete legjobb élményének nevezte. Február óta számos fotózáson, divatbemutatón vett részt, a Magyarok Világszépe versenyen pedig az I. Udvarhölgy címet kapta.

Most a Szakmai Elit Év Arca 2022 Díjat vette át, valamint 2023-tól a Szakmai Elit bizottság felkérte Szépség nagykövet-elnöki pozíciójára. Léna szavai:

,,Ezeknek a versenyeknek sokat köszönhetek a hétköznapi életben is magabiztosságot ad, illetve önállóságra tanít. A természetes szépség önmagában nem elegendő, mivel rengeteg munkára és energiára van szükség. A siker eléréséhez tenni kell, fokozott figyelmet kell fordítani a nyelvtanulásra, táncra, edzésre és a táplálkozásra is. A tanulmányaim mellett a jövőben is szeretnék a szépségiparban elhelyezkedni illetve a modell szakmát folytatni.”

A modell ,,civilben” a makói Magán Zeneiskola növendéke és klasszikus klarinét szakon tanul. Emellett egy sminkes iskolába jár. A szép cipők és ruhák iránti szenvedélye kis korából ered: 16 évesen kezdett fotózásokra járni, valamint smink- és ruha modell is volt már, valamint egy videóklipben is szerepelt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink