Földre vitte, leköpte, majd otthagyta a barátnőjét

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinak a távoltartását, aki súlyos sérülést okozva bántalmazta vele együtt élő barátnőjét – közölte az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a barátnője között 2021. március 21. napján, a délelőtti órákban veszekedés alakult ki az egyik megyebeli faluban levő házukban. A vita során a férfi két kézzel átkarolta, felemelte, majd nagy erővel földhöz vágta a sértettet. A nő még felállt, melyre válaszul a férfi leköpte őt, majd a házat elhagyta.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló medencecsont törést szenvedett el, majd indítványozta távoltartás elrendelését a férfivel szemben. A súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a rendőrség a férfit őrizetbe vette, a járási ügyészség pedig indítványt tett, hogy a nyomozási bíró az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel távoltartást rendeljen el.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén az ügyészi indítványnak helyt adva a kényszerintézkedést elrendelte. A bíróság végzése végleges.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »