Videón: Így kapták el Szájert kabátban, sapkában, melegítőnadrágban és a hátitáskával

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly decemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián – írta az Euronews.  A portál szerint a videót a “Flikken BXL” nevű műsorban ma este mutatják be, de már most látható a vtm.be oldalon.

A videó alapján a menekülő Szájer József nem volt meztelen – szerencsére -, kabát, sapka és melegítőnadrág is volt rajta. A hátán viszont tényleg ott volt az a legendás hátizsák. A felvételen az is jól látszik, hogy a keze valóban megsérült a korábbi fideszes EP-képviselőnek. 

A Magyar Hang szerint ez a párbeszéd hangzott el a videón:

,,Miért mászott ki az ablakon?” – kérdezte Szájert egy rendőr. ,,Mert így kellett tennem” – felelte a magyar politikus. Egy egyenruhás ezt követően jelenti, ki ez, hogy fogták el. Ekkor jött egy járőrkocsi, majd koronavírus-tesztet végeztek rajta, aztán azonosították. A tévés narrátor mindezt úgy kommentálta: Ez igaz, a csávó politikus, és tényleg az ablakon meg az ereszen át menekült.

Ahogy az ismert, a fideszes Alaptörvény megalkotója, Szájer József egy illegálisan, 25 férfi részvételével megtartott brüsszeli orgiáról a rendőrök megjelenése után egy ereszen menekült, azonban a hatóságok emberei elkapták – táskájában a gyanú szerint droggal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es villamos

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es vonalon a villamosközlekedés. Az utasokat a jövőben az 1-es jelzésű tram-train (a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamos) szállítja a rókusi vasútállomás és a nagyállomás között – tájékoztatta a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) az MTI-t.

Tovább »

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink