Folytatódnak a felújítások a makói társasházaknál

Kilenc társasház pályázott, ebből nyolc nyert el különböző összegű támogatásokat a belvárosi társasházakra kiírt önkormányzati pályázaton – tájékoztatta a Makói Csípőst Zeitler Ádám társasházkezelő.

A felújításokhoz 50 százalékos önerőre volt szükség. A nyolc projektből eddig három készült el, a Megyeház utcán, illetve a Csanád vezér téren egy-egy lépcsőházban a nyílászárokat cserélték. Ezen a héten pedig egy három lépcsőházból álló társasház bejárati ajtajai újultak meg a Makovecz téren. A látványosabb felújításokra az ősz folyamán kerül majd sor – tudatta oldalunkkal Zeitler.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink