Győzött Makón a Honvéd II.

A Honvéd a 4. percben megszerezte a vezetést, de utána jól hárítottuk a támadásokat, ám sajnos a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani – értékelték a makóiak a vasárnapi vesztes mérkőzést. A tabella harmadik helyén állnak.

Makó FC – Budapest Honvéd-MFA II. 0-1 (0-1)
NB3 közép csoport, 15.forduló. Vezette: Horváth Máté (Vrbovszki, Varga)

Makó: Bordás – Juhász (Pantelis 46′), Dóra, Seres, Babolek (Horváth 70′), Varga (Tamaskó 70′), Zámbori (Major 70′), Sirokmán (Magyar 83′), Széll, Pócs, Nikitscher.
Honvéd: Berla – Bardea, Nyitrai, Nagy (Rácz 46′), Németh (Krajcsovics 90′), Kerezsi (Szabó 84′), Feledy, Benczenleitner, Suleiman, Keresztes (Szűcs 78′), Kamber.

Gsz.: Bardea 4′.
Sárga: Sirokmán 18′, Pócs 35′, Széll 43′, Varga 55′, ill. Kerezsi 41′, Rácz 73′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink