Ha elítélik, egész életében börtönben maradhat Muki

Remegett és iszonyatosan félt, hogy meg fog halni – ezt mondta a rendőröknek K. András, a Muki néven elhíresült férfi nővére, akinek korábbi vallomását hétfőn a bíróságon ismertették Szegeden.

Mint az ismert, Muki 2006 nyarán Makó közelében megerőszakolt, kifosztott, benzinnel lelocsolt, majd felgyújtott egy 18 éves magyarcsanádi lányt, aki három héttel később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A makói fiatalember 2021 júliusában szabadult, majd Makóra, a lánytestvéréhez költözött. Hamarosan uralkodni kezdett a nő felett, elvárta, hogy mindenben kiszolgálja őt. Emiatt gyakran vitatkoztak, ilyenkor a többször is halálosan megfenyegette nővérét. Majdnem két évvel ezelőtt, 2023. március 28-án két kézzel torkon ragadta testvérét és szorítani kezdte a nyakát, közölve vele, hogy most megöli.

Alig egy évet volt szabadlábon, letartóztatásba került, a tárgyalás pedig elkezdődött az új ügyben. Az RTL Híradó röviden beszámolt a mai ülésről, ha Mukit elítélik, élete végéig rács mögé kerülhet.

(Fotó: RTL)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink