Habony Árpád Ibizán partizott egy kőkeményet

[ad 1]

A miniszerelnök tanácsadója is feltűnt azon a promóvideón, amit az ibizai Heart nevű klub készített – fedte fel a 444.hu. A fényűző esteken ízléses módon aranybékából szívják ki az eledelt a vendégek, miközben alulöltözött hölgyek lengén szórakoztatják a felső akárhányezer kikapcsolódásra vágyó tagjait. 

A felvételen egy elég húzós partit kínáló szórakozóhely képe tűnik fel, ahol beszámolók szerint olyan mókát is találhat az ember, amilyet a sarki Ilona presszó vendégei még korhatáros filmekben sem láttak soha.

Lám, így szórakoztatják a minőséginek gondolt ellátásra vágyó, jellemzően fehér kigombolt ingben kábult tekintettel szipogó pénzes férfiakat. Meg Habony Árpádot, mert hogyha jól figyelünk, valóban ott van e rejtélyes úriember. Kiemelve:

55481202

Van, ami még egy érvényes amerikai vízumnál is szebb, szinte már szemet kápráztató:

61955860

Egy névtelenül nyilatkozó budapesti vállalkozó az ibizai szórakozóhelyet a következőképpen írta le a 444.hu-nak:

„A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a wc előtt és senki sem pisilni akart.”

Keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő újságírói kérdésre válaszolva elmondta:

a jogi kérdésekkel egyenértékű az erkölcsi kérdése is ennek az ügynek, hiszen Habony Árpád, akit ebben a videóban luxuskörülmények között, „furcsa arckifejezésekkel” lehet látni, Orbán Viktor közvetlen környezetéhez tartozik, a miniszterelnök tanácsadója.

Hozzátette:

„Ilyen emberekkel veszi körbe magát Orbán Viktor, ilyen emberek adnak neki tanácsokat, és ilyen emberek tanácsa alapján irányítja az országot.”

Szilágyi György szerint az a kérdés:

„Vajon Habony Árpád milyen tanácsokat tud adni Orbán Viktornak az egyszerű, munkából és bérből, fizetésből élő emberekkel kapcsolatban, amikor ő ilyen körülmények között éli a világát?”.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Rácz Zsófia szerint a kormány bízik a fiatalokban

– A kormányzat bízik a fiatalokban, az ifjúság európai éve során, az intézkedések által hazai és nemzetközi szinten is törekednek a fiatalok pozíciójának erősítésére  – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Tiszafüreden, a Kossuth Lajos Gimnáziumban.

Tovább »

A Tisza Csongrád-Csanád megyei szakaszán irtják a szúnyogokat

A héten összesen 2170 hektárnyi vízfelületet kezelnek a szakemberek a szúnyoglárvák ellen alkalmazott biológiai készítménnyel. A következő napokban a Tisza alsó, Csongrád-Csanád megyei szakaszán légi úton, a Duna menti vizekbe autóról, a nehezen megközelíthető helyeken pedig háti permetezővel juttatják ki a lárvák ellen használt szert – közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink