Halálos baleset a 47-esen Székkutasnál

43542765

Személygépkocsi ütött el kerékpárost a 47-es főúton, Székkutas belterületén. Az idős férfi életét vesztette. Az érintett útszakaszon teljes az útlezárás. 

Személygépkocsi ütött el egy kerékpárost november 12-én 7 óra 30 perc körüli időben Székkutason a 47-es főúton, a nagymágocsi kereszteződésben. Az autó és a kerékpáros is Hódmezővásárhely felől haladt a település központja felé. A személyautó balra szeretett volna kanyarodni, de a kerékpáros bekanyarodott elé és az autó elütötte.

A 80 éves helybeli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére az érintett szakaszon teljes az útlezárás, a forgalmat a rendőrök a környező utcákba terelik.

Frissítés: A rendőrök 11:45-kor befejezték a helyszíni szemlét. Az érintett szakaszon megindult a forgalom.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink