Három gyermeket szállítottak kórházba hétfőn este

[ad 1]

Földeákra riasztották az egységeket szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt. 

Szén-monoxid mérgezés gyanújával szállított kórházba három gyermeket a mentőszolgálat hétfőn este Földeákról. A makói hivatásos és a földeáki önkéntes tűzoltókat este tíz óra előtt riasztották a falu egyik családi házához, ahol három gyermek és két felnőtt él. Az egységek kiérkezésére a mentőszolgálat a házat átszellőztette, a műszerek a szén-monoxid jelenlétét már nem mutatták ki a levegőben. Egy átfolyó rendszerű vízmelegítő működött a lakásban, melyet a tűzoltók lezártak. A szülők nem sérültek meg, a három gyermek a szegedi klinikán töltötte az éjszakát, az elsődleges információk alapján enyhe szén-monoxid-mérgezést szenvedtek.

Úttestre dőlt és elzárta a forgalmat egy nyárfa hétfő éjjel a Makó és Maroslele közötti úton. A makói egység végezte el a műszaki mentést. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével aprították fel a kidőlt fa törzsét, ennek köszönhetően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon.

(Csongrád megyei Katasztrófavédelem)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink