Megyei találkozót tartott a Jobbik IT

[ad 1]

Január 9-én, szombaton megtartotta a Jobbik Ifjúsági Tagozata a második megyei találkozóját Szegeden. A Csongrád megyei Ifjúsági Tagozatok közül Makó, Hódmezővásárhely, Mórahalom, Kübekháza és a vendégeket fogadó Szegedi IT vett részt a találkozón. Néhány szervezet a rossz időjárás miatt nem tudott eljönni.

12376815_923347681067323_8863975434773785827_n

A találkozó reggelén a szegedi IT kora reggel nekilátott és együtt főzött a megyei tagozatok részére. A megmaradt ételt a mai nap folyamán jótékony célból felajánlották az Alsóvárosi Ferences Plébánia szegény konyhájának részére.

A közös ebéd után három előadás következett. Kovalcsik Tamás a gerrymandering hatás vizsgálatáról tartott prezentációt, Rácz Tibor választókerületi elnök “A Jobbikról a kezdetektől” címmel, végül Baráth Tamás  az “Erdészek napjainkban” címmel tartotta meg előadását.

Napjukat ezután a Megyeháza előtti doni hősökről megemlékező szobornál folytatták, ahol Zeitler Ádám, a Csongrád megyei Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke tartott beszédet a doni-katasztrófa magyar áldozatairól, hőseiről.

A napot billiárd versennyel zárták. 

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

89 éve hunyt el Krúdy Gyula író, hírlapíró, a modern magyar prózaírás kiváló mestere.

Tovább »

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink