,,Hazudik a megyei Fidesz”

[ad 1]

Míg Gyurcsány Ferenc ,,reggel, délben és este” hazudott, addig a Csongrád megyei Fidesz májusban, szeptemberben és októberben – mondta portálunknak adott interjújában dr. Kiss Attila, a megyei önkormányzat Jobbikos képviselője. Három hónap, három különböző kommunikáció. 

Az Integrált Területfejlesztési Program (ITP) 29,7 milliárd forintról szól, erről májusban szavazott a Csongrád Megyei Önkormányzat. Akkor a sajtó ,,minden idők legkonstruktívabb ellenzékéről” írt, hiszen minden párt támogatta a fejlesztési pénzek elosztását.

Szeptemberben Farkas Éva Erzsébet polgármester egyeztetésre hívta a megyei önkormányzat fideszes képviselőit (korábbi írásunk itt), ahol Ádók János, a megyei önkormányzat alelnöke azt mondta, hogy dr. Kiss Attila és dr. Buzás Péter (MSZP) is támogatja a terveket. – Soha nem kaptam megkeresést a városházáról, helyi képviselőnkön, Zeitler Ádámon keresztül sem – mondta dr. Kiss Attila.

Októberben dobták be a háztartásokba a Négyes elnevezésű fideszes újságot, ahol ,,már semmilyen ötletek nem szerepelnek, mintha nem is érdekelne bennünket a területfejlesztés”.
Az ITP önkormányzatok ötlethalmaza, egy váz, melyet 2012/13-ban kezdtek el írni, tehát nem kicsit van köze hozzá dr. Buzás Péter korábbi polgármesternek, ám mint dr. Kiss Attila mondta: a nyári nagy projektbemutatóra sem Buzást, sem helyi képviselőjüket, de az ellenzékből senkit nem hívtak meg. – Ezekből is látszik, hogy az ellenzéknek mennyire hagyják egyáltalán azt, hogy ötletekkel álljon elő – vonta le a következtetéseket a Jobbikos megyei képviselő.

Szerinte,,valahol valaki hazudik”. – Vagy a sajtó májusban, vagy Ádók János szeptemberben, vagy a Négyes októberben. Szinte skizofrénnek érzem magam, hogy egyszer konstruktív vagyok, egyszer támogató, – úgy hogy nem hívnak meg egyeztetni-, egyszer pedig nem is érdekel a dolog – zárta gondolatait.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink