Hódmezővásárhely jegyzője lett az ,,”Év jegyzője”

2019-ben az év alpolgármestere dr. Kis Andrea volt, idén pedig Hódmezővásárhely jegyzője, dr. Tatár Zoltán nyerte el az „Év jegyzője” címet – adta hírül a vásárhelyi önkormányzat szerdán.

A Szféra 1995 óta ötletgazdaként jegyzi a „Városi Polgármesterek Randevúja” (VPR) szakmai tanácskozást. Az eddigi helyszínek: Veszprém, Szolnok, Vác, Kiskunfélegyháza, Szekszárd, Szeged, Hévíz, Budapest, Szarvas, Gyöngyös, Hajdúböszörmény, Kecskemét, Pécs, Zalaegerszeg, Szombathely, Debrecen, Szolnok, Tihany, Békéscsaba, Budapest, Pécs, Szerencs, Balatonfüred, Hajdúszoboszló, Velence. 1995 óta minden évben kiosztják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését.

Dr. Tatár Zoltán elmondta, szerinte a hivatal dolgozói nélkül ezt a díjat nem nyerte volna meg, ezért az elismerést közös sikerként értékeli.

A díjazott egyébként a Makói Polgárőr Egyesület elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább olvasom »