Hódmezővásárhelyen köthetnek ki a Makó FC korábbi játékosai

Néhány játékos már edzőmeccsen is pályára lépett a vásárhelyieknél. Az NB3-as tavaszi szezon február második hétvégéjén folytatódik.

Szeptember végén derült ki, hogy a makói önkormányzat bezárja a sportlétesítményeket, a Makó FC így visszalépett a bajnokságtól. A szurkolók később elbúcsúztatták a csapatot, a jelenlegi helyzetben a gárda vezetősége arra törekedett, hogy megtartsák az utánpótlást és az alsóbb osztályú együtteseket.

Az NB3-as csapat játékosai néhányan Hódmezővásárhelyen próbálnak szerencsét. A múlt héten két edzőmeccset játszottak a vásárhelyiek, a Délmagyarország cikke szerint a hódmezővásárhelyiek keretében több egykori makói labdarúgó is helyet kapott: Zámbori Dániel, Juhász Jónás, Vladul Stefan, Rabecz Valter.

A makói megye II-es csapat is elkezdte a felkészülést, január 21-én a Tiszaszigettel játszanak a műfüves pályán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bankot vált a makói önkormányzat, Csányi Sándorékhoz mennek

Augusztus elsejétől bankot vált az önkormányzat és a hozzá tartozó intézmények. Költségcsökkentéssel indokolták, valamint, hogy van Makón bankfiókjuk.a polgármesteri hivatal, az Egyesített Népjóléti Intézmény, a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, valamint a Makói Óvoda a Raiffeisennél vezeti a számláját.

Tovább olvasom »