Hódmezővásárhelyi Kossuth Kör: a plakátok leszedése az első bátortalan lépés

A vásárhelyi Kossuth Kör nevében szeretnénk örömünket kifejezni, hogy végre a fideszes miniszteri biztos, dr. Grezsa István is belátta, a gyűlölködés nem mehet tovább, és kezdeményezte a kétarcú plakátok leszedését a városban. Bár több hónap eltelt a januári kihelyezés óta, örülünk, hogy a nyílt levelünk után a kormányzati feladattal együtt is önálló polgármesterjelölt úr is támogatja kérésünket – közölte a Hódmezővásárhelyi Kossuth Kör.

Azt írják:

ugyanakkor be kell látni, hogy a Fidesz által az elmúlt másfél évben bemutatott gyűlöletkampány okozta sebek begyógyítására ez korántsem elég, csupán az első bátortalan lépésnek felel meg. A következőkben reméljük, hogy Grezsa úr, aki a képviselő-testületben a Fidesz-frakció tagjaként tevékenyen részt vett az új vezetéssel szembeni gáncsoskodásban, fel fog szólalni azok mellett is, akiket támogató pártjának hazug szórólapjai aljas módon, névtelenül megvádoltak és meghurcoltak.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink