Hógolyót is dobáltak a nyugdíjas találkozón

[ad 1]

Megtartotta év végi nyugdíjas találkozóját a Kossuth Mezőgazdasági Termelőszövetkezet. Sajnos a résztvevők évről évre kevesebben vannak, ennek ellenére jó hangulatban telnek az összejövetelek. 

88728851 05968898

– Hagyomány, hogy minden évben, karácsony közeledtével összegyűlnek a tsz nyugdíjasai, három éve pedig gyerekek műsort is adnak – tudtuk meg Forrai Sándornétól, a szövetkezeti igazgatóság elnökétől. Idén szülői kísérettel érkeztek a Kálvin téri Református Általános Iskola tanulói és mutattak be színvonalas produkciót. A közönséget még az sem zavarta, hogy nem volt hangosítás és közben üzemelt a ,,Zöldért” konyhája.

A nyugdíjasok az év folyamán csak hivatalos programokon szoktak részt venni, kikapcsolódási jelleggel csak ez az egy rendezvény van. Ilyenkor van rá alkalmuk, hogy felidézzék a múltat és beszélgessenek a mindennapokról.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink