Hosszabb nyitvatartás Csanádpalota közúti határátkelőjén is

Meghosszabbított nyitvatartással dolgoznak vasárnap a Csongrád-Csanád megyei közúti határátkelőhelyek – közölte a police.hu.

Az Ásotthalom, Röszke, Tiszasziget, Kübekháza, valamint a Csanádpalota ideiglenes közúti határátkelőhely 2022. április 3-án 5 órától 20 óráig tart nyitva. A többi átkelőhely – Röszke és Csanádpalota autópálya-határátkelőhely, illetve Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely – rendes nyitvatartásban, 24 órában fogadja az utasokat – adta hírül a rendőrség honlapja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink