Hosszabb nyitvatartás Csanádpalota közúti határátkelőjén is

Meghosszabbított nyitvatartással dolgoznak vasárnap a Csongrád-Csanád megyei közúti határátkelőhelyek – közölte a police.hu.

Az Ásotthalom, Röszke, Tiszasziget, Kübekháza, valamint a Csanádpalota ideiglenes közúti határátkelőhely 2022. április 3-án 5 órától 20 óráig tart nyitva. A többi átkelőhely – Röszke és Csanádpalota autópálya-határátkelőhely, illetve Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely – rendes nyitvatartásban, 24 órában fogadja az utasokat – adta hírül a rendőrség honlapja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink