Huszonegyedik szezonjukat töltik az első osztályban a makói sakkozók

A 2023-2024. évad legmagasabb szintű szuperliga sakk csapatbajnoki osztályában a Duocor-Makói SVSE sakk csapata a 6. fordulót követően jelenleg a 8. helyen áll – tájékoztatta a Makói Csípőst Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

A makói csapat az egymást követő 21. évadát tölti a legprofesszionálisabb első osztályban, így a tavaszi évad utolsó 3 mérkőzésére a célunk nem lehet más, mint hogy képesek legyünk nagyszerű teljesítményt produkálni és kvalifikáljuk magunkat a következő 2024-2025-ös évadra is – fogalmazott az ügyvezető elnök.

Az 5. és 6. fordulókban a legerősebb nagykanizsai és a paksi csapatokkal kerültünk össze, akikkel szemben alul maradtunk, viszont a 14-szeres bajnok Tuxera-Aquaprofit Nagykanizsa ellen meglepően több játszmában jól álltunk vagy éppen nyerőesélyes szituációba kerültünk. Némi szerencsével rendkívül szoros eredményt is kialakíthattunk volna. Sajnálatosan a közel 5 órás mérkőzés alatt az időzavaros végjátékokban hibáztunk, amit az ellenfelünk tökéletesen kihasznált.

A 7. fordulóban a sereghajtó Rockwool-Tapolca Városi Sport Egyesület sakk csapatához látogatunk el – közölte Horváth Zsolt.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink