Lokálpatrióták: semmi szükség a pártpolitikai csatározásokra Makón

Mint azt megírtuk, elindult a Lokálpatrióták városi szintű lakógyűlése, vagyis kikérik a makóiak véleményét számos helyi témában jelenleg online, áprilistól papír alapon is. Az egyik ilyen a pártpolitikai csatározásokra kérdez rá.

Egyetért azzal, hogy pártpolitikai csatározások helyett a város érdekeit szem előtt tartó együttműködésre van szükség a makóiak között?

– olvasható a Lokálpatrióták kérdőívében, amelyet itt lehet kitölteni online. Hogy miért kíváncsiak a makóiak véleményére, Orosné Spák Hedvig képviselőjelölt a Makói Csípősnek így fogalmazott:

,,Azért fontos, hogy minél több ember töltse ki a kérdőívet, mert abból következtetni tudunk arra, hogy mit szeretnének a makóiak, azok alapján próbáljunk meg dolgozni. Hiszen az ő érdeküket kell képviselni egy képviselőnek és a testületnek is.”

A felvetődött téma kapcsán a képviselőjelölt elmondta, a pártpolitikai csatákat vívják meg a pártok, ha úgy gondolják, hogy az jó. Hozzátette:

,,Mi egy civil szervezet vagyunk, mi főleg nem akarunk semmiféle csatában részt venni, semmi mocskolódást tőlünk nem fognak hallani. Nekünk csak Makó számít!”

A Makói lakógyűlés kérdéseit itt lehet kitölteni online, áprilistól pedig papír alapon is.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink