Indoklás nélkül törölte a Trollfoci oldalát a Facebook

Nem elérhető az egyik legismertebb hazai focis mémoldal, a Trollfoci oldala a Facebookon. Mint a szerkesztők írják, a döntés okáról a közösségimédia-szolgáltató nem tájékoztatta őket, de megpróbálják visszaszerezni az oldalt.

Az oldal csaknem 9 éve indult, a szerkesztői először saját szórakoztatásukra készítettek tartalmat. Később a Trollfoci „kinőtte magát” és az ország legismertebb, labdarúgással foglalkozó mémoldalává vált. Könyvük is jelent meg, valamint ők hívták meg Magyarországra a nemrég elhunyt, nevetéséről ismertté vált El Risitast is.

A Trollfoci Instagram-oldala, illetve YouTube-csatornája egyelőre még elérhető.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A Fidesz felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a szankciókról

A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárt közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban. A rendezvényt egyébként a hírek szerint Mészáros Lőrinc hoteljében tartják.

Tovább olvasom »