Ismét eredményes volt a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kupakgyűjtése

Dr. Kiss Attila választókerületi elnök és Zeitler Ádám az Ifjúsági Tagozat megyei elnöke szombaton mintegy 100 kg kupakot adott át Maroslelén a súlyos beteg Milán édesanyjának. 

A Jobbik helyi szervezetével közösen folytatott gyűjtés 2013 óta folyik az Jobbik IT által indított Tiszta Szívvel karitatív akció keretében. A korábban összegyűjtött több mázsányi kupakot a pusztaszeri Gazsó Dia családjának vitték el, most a maroslelei Milánnak is szeretnének segíteni.

79396071

Pusztaszeren is segítettek

A kupakokat az alábbi helyeken lehet leadni:

Makó: Nemere kerékpárbolt (buszpályaudvar oldala), Sírkert utcai motorbolt, Bronzhold center, dr. Kiss Attila rendelőjében, rendelési időben, Jobbik-iroda (Széchenyi tér 7. 2/5) hétfőn 18 és 19 óra között. Kiszombor: Plébánia, Fodor Bálint boltja, zöldségbolt.
Pitvaros: Kultúrház. Csanádpalota: Kossuth utcai tápbolt.

89702441

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink