Leleplezte a bíróság a kormánypárti hoaxipart! Bevallotta a Jobbik, hogy a Fidesz pénzeli

A Fidesznek pecsétes papírja van róla, hogy hazug – mondta el szerdai, parlamenti sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője, a párt országgyűlési képviselője. Kiderült, hogy a hazugságért meg is kell fizetnie a Fidesznek. 

Mirkóczki hozzátette: a KDNP után a Fidesz is azzal büszkélkedhet, hogy hivatalos papírja van róla, hogy ha a Jobbikkal kapcsolatban megszólal, akkor hazudik. 2013-ban Soltész Miklós államtitkár kijelentései miatt ítélte a bíróság a KDNP-t sérelemdíj fizetésére és bocsánat kérésére a Jobbikkal kapcsolatos „bődületes nagy hazugságok miatt”. Most pedig ugyanezt tette a Fővárosi Törvényszék a Fidesszel kapcsolatban. Első fokon 700 ezer forint megfizetésére és bocsátkérésére kötelezte a nagyobbik kormánypártot a Jobbik javára.

Mirkóczki Ádám emlékeztetett arra, hogy nyáron, amikor tombolt az illegális bevándorlás a kormány és a kormánypártok hetekig nem csináltak semmit, de arra jutott idejük és energiájuk, hogy a Jobbikkal kapcsolatban „bődületes nagy hazugságokat és valótlanságokat” állítsanak, hoaxokat gyártsanak és azzal terjesszék tele a magyar közéletről szóló híradásokat.

Egész konkrétan a Fidesz nem jobbikos Kiss Róbertet jobbikosnak állította be, az általa meg nem valósított embercsempészetet – az ezzel kapcsolatos eljárás megszűnt – a Jobbikhoz kötötte azt sugalmazva, hogy a párt az embercsempészet oldalán áll és abból anyagi haszna származik. Ebbe a párt nem nyugodott bele, ahogy a jövőben sem fog, személyiségi jogi védelmében pert indított, első fokon nyert is.

Mirkóczki szerint kiderült, hogy ha a Fidesz a Jobbikkal kapcsolatban megnyilvánul az rendre hazugság, az sem igaz amit kérdeznek. Hangsúlyozta: ugyanilyen pecsétes papírja lesz majd a Fidesznek a Jobbik simicskázása, oligarcházása, kovácsbélázása és hasonló hazugságok miatt. A legnagyobb ellenzéki párt nem fogja eltűrni, hogy a “legprimitívebb” és “leggusztustalanabb” koholmányokat úgy állítsák be, mintha annak bármiféle valóságalapja lenne.

Mirkóczki üzeni a Fidesznek, hogy az inkább a saját korrupciós mocsarának a tisztára mosásával foglalkozzon, ha pedig a Jobbik szemben megnyilvánul, akkor legalább az igazság és az objektivitását minimális szempontjait vegye figyelembe. Hozzátette a párt szóvivője, hogy van egy vagylagos lehetőség is, ha a jövőben nem állítja le a Fidesz a hazugsággyárat, akkor bírósági pereket fog veszíteni és perkálni fog!

Ha legközelebb tehát a kormány majd olyan álkérdésekkel igyekszik majd elterelni a figyelmet, mint hogy ki pénzeli a legnagyobb ellenzéki pártot, akkor a felelet viszonylag egyszerű lehet. Nem mellesleg Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója éppen a napokban nyert per Ungár Klára ellen, mert a liberális politikusa állítása ellenére nem buzeráns. Kétmillió forint sérelemdíjat kaphat.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink