Ittasan ellopott egy teherautót Vásárhelyen, majd Szegeden nekiment egy lámpának

A gyanú szerint a 24 éves mélykúti férfi alkohol fogyasztás után 2021. augusztus 3-án éjszaka eltulajdonított egy tehergépjárművet Hódmezővásárhelyről, mellyel Szegedre utazott.

Az ittas és vezetői engedéllyel sem rendelkező sofőr szerdán hajnalban Szegeden, a Tisza Lajos körúton egy jelzőlámpának csapódott, majd a helyszínről távozott. Állampolgári bejelentés alapján az egyenruhások rövid idő alatt azonosították a gépjárművet és annak vezetőjét. A férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták a Szegedi Rendőrkapitányságon. Az ittas járművezetés mellett lopás és rongálás bűntett elkövetése miatt is felelnie kell. A rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi letartóztatását.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink