Izzadtságszagú győzelem

[ad 1]

Talán a vártnál nehezebben, de győzni tudott a Makói FC a Mindszent ellen. A fiúk így a hetedik helyen tanyáznak, a dobogó második foka hét pontra található.

M-Foci Kft- Mindszent SE 2-1 (1-1)
Csongrád megyei első osztály
Vezette: Kovács Attila (Dobó, Varga)

Makó: Szalkai – Rakonczai, Czebe, Kovács Zs. Bány (Juhász J.), Vass (Matuz), Vajna (Mátó), Bress, Bakos, Horváth, Bartucz (Gilinger M.). Edző: Méhes Tibor.
Mindszent SE: Poszler – Galambosi, Szakál (Szabó), Szecskó, Szobácsi, Antal, Mihály, Tóth (Keller), Kispál, Kuhár (Rideg), Pálinkó. Edző: Korom Ernő.

Gólszerzők: Bakos (2’), Bartucz (60’) ill. Mihály (23’).

Az M-Foci Kft. a jövő hétvégén nem játszik bajnokit, mivel a megyeválogatott keretének egy részét ők adják. A válogatott a jövő hétvégén Kecskeméten lép pályára, így az SZVSE elleni mérkőzés egy későbbi időpontban kerül lejátszásra.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink