Négy év után nyertünk Újkígyóson

[ad 1]

Ezt megelőzően 2011. október 15-én győzött utoljára a Makói Kézilabda Klub az Újkígyós otthonában. A szombati meccsen a két Papp, Árokszállási, Avramov és Kander remekül játszott. A találkozót még Skaliczki László is megnézte. 

Újkígyósi KC- CONTITECH Makói KC 25-30 (12-15)
Férfi kézilabda NB2 Dél-keleti csoport
Vezette: Fogl Ferenc, Tomkovics Ákos

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV – ÁROKSZÁLLÁSI 5 gól, PAPP D. 7 gól, Kiss A. 1 gól, SÁROSI 3 gól, PAPP K. 5 gól, VERÉB 2 gól.
Csere: Patakfalvi – KANDER 2 gól, Vikor 1 gól, Tóth M., Sóti, NAGY L. 3 gól, BAGDI 1 gól, Harcsás, Szilágyi.

Gera Norbert edző:
– Tudtuk, hogy a nagyon jó hazai csapatot csak extra teljesítménnyel lehet megfogni! Nagyot játszottak a fiúk a mérkőzésen, akiknek külön is gratulált Skaliczki László! Hosszú évek pontatlanságát törtük meg a kiemelkedő teljesítményünkkel megérdemelten.

A győzelemmel a tabella negyedik helyén állunk, tizenegy ponttal. A következő bajnoki a legnagyobb rivális ellen lesz hazai pályán, a veretlen Kiskunfélegyházi HTK ellen (november 28. 17.00 óra).

Junior mérkőzésen:
Újkígyósi KC – CONTITECH Makói KC 24-28 (11-16)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink