Jakab Péter: ekkora kamukormánya nem volt még ennek az országnak!

Ekkora kamukormánya nem volt még ennek az országnak – írta szerdán közösségi oldalán Jakab Péter.

A Jobbik elnöke azt követően fogalmazott meg újabb kormánykritikát, hogy Orbán Viktor tegnap Sopronban „szidta a Nyugatot és a migrációt”, ugyanakkor a miniszterelnökkel szemben neki feltűnt, hogy az üres beszéden túl a valóságban

„alig találkoztam sopronival, ellenben találkoztam miskolciakkal, szegediekkel, hajdúságiakkal, zalaiakkal, akik azért költöztek Sopronba, hogy az Orbán által szidott Nyugatra ingázzanak. Valamiből ugyanis meg kell élni. Mellettük a város tele van keleti vendégmunkással. Románokkal, ukránokkal. A kormány őket támogatja. Olcsóbbak, mint a magyarok.”

– írta, bírálva, hogy ezek után Orbán bejelenti, hogy megvédte a magyarokat a Nyugattól.

„Kérdés, ki kérte?”

A Jobbik elnöke emlékeztetett, korábban azt ígérték, felzárkózunk a Nyugathoz, de ez nem sikerült, mert ellopták a rávalót, míg a magyarok továbbra is kivándorolnak Nyugatra, hogy meg tudjanak élni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A Mol szerint pánikvásárlás van a benzinkutakon

A Mol szerint beindult a pánikvásárlás a benzinkutakon, több helyen napokkal ezelőtt elfogyott a hatósági áras üzemanyag, az autósok pedig felvásárolták a drágább típusokat is. A Telex azt írta, hogy azok a kutak viselik az extra terhelést, ahová a máshonnan elküldött autósok áradata zúdul, de ott is gyorsabban merülnek ki így a készletek.

Tovább olvasom »