Tiborcz István kifizette a covidban meghalt mórahalmi mentős családjának összes hitelét

Mint arról beszámoltunk, a mindössze 47 éves mentős, Hatvani Balázs november 17-én halt meg. Felesége és három gyermeke kilátástalan helyzetbe kerültek, az apa elvesztése mellett a család vállát több hitel is nyomta.

A mórahalmi mentőállomás vezetője, Gera Zsolt gyűjtést szervezett a család megsegítésére, majd később közölte, egy neve elhallgatását kérő üzletember a hitel teljes összegét magára vállalta. A gyűjtést indító férfi most a Facebookon közölte: Tiborcz István volt az adományozó – vette észre a Szegeder.

,,Tegnap megismerhettünk egy embert. Hazugság volna a részemről, ha azt mondanám, nem tartottam a találkozástól. Meglepett… Olyan természetességgel és közvetlenséggel üdvözölt, mintha régóta ismernénk egymást” – írta. Hozzátette: ,,Akkor, ott megállapodtunk abban, hogy kilép a névtelenségből, hogy mások is kezet nyújtsanak a rászorulóknak.”

Gera Zsolt szerint Tiborcz azt mondta neki: ,,Annyi helyre kell a segítség, hogy elengedhetetlen az összefogás a szükségben. Azok az emberek, akik nap mint nap az életüket kockáztatják az embertársaikért, mentősök, tűzoltók, rendőrök éppúgy megérdemlik, hogy a bajban rajtuk és családjaikon is segítsen valaki.

Tiborcz azt ígérte a mentős szerint, hogy a család mellett marad, és a továbbiakban is segíteni fog nekik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »