Jakab Péter: Jöhet a helyreigazítás, megint

Nemrég a Magyar Nemzet, most pedig Mészáros Lőrinc egyik lapja – a Fejér Megyei Hírlap – hazudta bele a nagyvilágba a Fidesz álmát: „jobbikos forrásuk” szerint szervezkedés indult ellenem, hogy leváltsanak a Jobbik elnöki posztjáról – kezdi bejegyzését a Jobbik elnöke.

Jakab Péter azt írja: a bíróságon kiderült, a fideszes lap „jobbikos forrása” ezúttal is a Fideszt lelkesen kiszolgáló mandátumtolvaj, Volner János volt. ,,Törvényszék így kimondta: Mészáros Lölő lapja hazudott.”

,,Üzenem a Fidesznek: attól, mert a bukásomat akarják, attól, mert naponta hazudják az emberek szemébe, hogy milyen jó lenne tőlem megszabadulni, még nem lesz igaz.”

– közölte Jakab.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink