Rászoruló családoknak segített a Női Vezetői Klub

Az idei évet is jótékonysággal zárta a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Női Vezetői Klub. Ezúttal rászoruló családoknak gyűjtöttünk felajánlásokat, amik a szegedi Család- és Gyermekjóléti Központ közreműködésével érnek célba – tájékoztatta a Makói Csípőst a kamara.

A Női Vezetői Klub minden év végén szervez karitatív akciót, amivel elsősorban gyerekekkel foglalkozó szervezeteket támogatnak. A mostani kezdeményezéshez kapcsolódóan online eseményt is szerveztek, ahol Dr. Füredi Júlia szervezetpszichológussal, vállalatikultúra-szakértővel Elég! – Kiégtem. Most hogyan tovább? című könyve apropóján beszélgetett a klubvezető Novákné Halász Anna. A nehéz téma ellenére jó hangulatú programon, a csatlakozó vállalkozók megoldásokat, módszereket is hallhattak a szakembertől.

A klubtagok és a kamarai dolgozók egyebek mellett játékokat, könyveket, gyerekruhákat és édességet gyűjtöttek, amit a szegedi Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai vettek át, és juttatják el a családokhoz. A kamara bízik benne, hogy egy-egy aprósággal még karácsony előtt mosolyt tudnak csalni az arcokra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »

A nap idézete

73 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »