📺 Jobbik: fejezzék be a kórházak kiürítését!

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy fejezze be a betegek ellátás nélküli hazaküldését, vagyis hagyja abba a kórházak kiürítését – mondta Lukács László György keddi online sajtótájékoztatóján.

Emlékeztetett: a kormány annak ellenére nem változtat az álláspontján, hogy a szakma – így többek között a Magyar Reabilitációs Társaság, a Kórházszövetség vagy épp a Magyar Orvosi Kamara, sőt, Kásler Miklós munkájával kapcsolatban az előző egészségügyi miniszter is – szerint is hiba a betegek hazaküldése.

Lukács szerint az is bizonyítja Kásler alkalmatlanságát, hogy a járvány elején meghozott intézkedést felülírva ismét visszahívják a 65 éven felüli orvosokat, most – ha hinni lehet Orbán Viktor szavainak – május 3-án tetőzni fog a járvány – mondta a politikus.

“Mennyire felelős a 65 éven felüli orvosokat pont a járvány kellős közepén, annak csúcsához közeledve ismételten munkába állítani”

A Jobbik álláspontja szerint a hibás döntései miatt már régen nem lenne helye a kormányban Kásler Miklósnak, ezért arra kérik Orbán Viktort, hogy váltsa le az emberi erőforrások miniszterét.

“Üzenjük Orbán Viktornak, hogy nem takarózhat örökké azzal, hogy Kásler Miklós felelős ezekért a döntésekért”

Hozzátette: a felelősség – tekintettel arra, hogy korlátlan felhatalmazást kért és kapott – valójában Orbán Viktoré.

“Övé a felelősség azért, hogy utcára teszik a betegeket, hogy ápolás nélkül hazaküldik őket, hogy ismételten dolgozniuk kell menniük az idős orvosoknak a járvány csúcsán. Ez felelőtlenség. Hagyják abba a kórházak erőszakos kiürítését, védjék meg a magyar embereket”

– mondta Lukács László György.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Tizenegyesgóllal nyert a Makó FC

A makóiak a Dabas ellen győztek. Rossz hír, hogy Babolek Zoltánnak vélhetően elszakadt a térdszalagja, hordágyon hozták le a pályáról, majd mentő vitte el már az első percben, miután egy elcsúszó dabasi játékos ráesett.

Tovább »

Félezer benzinkút zárhat be nyáron

Akár 500-600 benzinkút is bezárhat június 1-jével, ha nem történik változás, a töltőállomások ugyanis egyre nehezebb helyzetben vannak. A Független Benzinkutak Szövetsége hárompontos javaslatcsomagot állított össze a helyzet rendezésére – számolt be róla az ATV Híradó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Félezer benzinkút zárhat be nyáron

Akár 500-600 benzinkút is bezárhat június 1-jével, ha nem történik változás, a töltőállomások ugyanis egyre nehezebb helyzetben vannak. A Független Benzinkutak Szövetsége hárompontos javaslatcsomagot állított össze a helyzet rendezésére – számolt be róla az ATV Híradó.

Tovább olvasom »