Jobbik: Mi lesz a beragadt jogosítványokkal? Kormány: az ellenzék akadályozza a védekezést

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője írásban fordult az illetékes minisztérium felé a beragadt jogosítványok kapcsán, ugyanis tömegével keresték meg őt azzal a problémával, hogy a vészhelyzet miatt elmaradó elsősegélyvizsgák hiányában nem tudják kiváltani jogosítványukat.

ÜZENET AZ ARROGÁNS, LEKEZELŐ FIDESZES ÁLLAMTITKÁRNAK! – avagy ilyen az, amikor valakinek az arcokodás fontosabb, mint az…

Közzétette: Nunkovics Tibor – 2021. április 15., csütörtök

Emiatt pedig sokaknak több százezer forintjuk ragadt bent, sokan nem tudnak már halasztani, kénytelenek ők is tömegközlekedési eszközöket használni, ami a pandémiás helyzetre való tekintettel nem feltétlen jó.

Ennek fényében Nunkovics benyújtott egy

,,teljesen normális hangvételű kérdést, amire egy olyan bolsevik propaganda duma érkezett Schanda Tamás államtitkártól, amit már nem tudok szó nélkül hagyni. Idáig vezet az, ha a valakibe reggeltől estig öntik a propagandát. Ilyen választ a Miniszterelnöki Kabinetirodától szoktunk kapni, nem egy szaktárcától. De amikor több száz vagy több ezer ember nem kevés pénze forog kockán, akkor kicsi több komolyságot várna az ember egy magas kormányzati szereplőtől”

– írja bejegyzésében a képviselő, aki arra volt kíváncsi, mi lesz a beragadt jogosítványok sorsa. Az erre érkezett válasz azonban a kormánytól jól megszokott skandálás lett, azaz: az ellenzék akadályozza a védekezést.

Nunkovics úgy fogalmaz, nem szerette volna eddig megosztani a nagyközönséggel az alábbiakat, ugyanis Schanda Tamás számára kényelmetlen lett volna, ezt pedig Nunkovics eddig tiszteletben tartotta, eddig.

A jobbikos képviselő felidézte, amikor személyesen találkoztak és kiválóan elbeszélgettek a minisztériumban (M10-M100 kapcsán), elmondtam Schandának, „kicsit vissza kellene venni a lekezelő stílusból, legalább akkor, amikor valaki normálisan kérdez valamit”.

Szeretnélek emlékeztetni, hogy amikor ilyen minősíthetetlen válaszokat írtok, akkor nemcsak nekem válaszoltok vele, hanem azoknak, akiket érint a kérdés. Őket nézitek le! Szégyelljétek magatokat! Ez nem közSZOLGÁLAT, hanem pökhendiség és mélyről jövő gyűlölet, amit igazából négyszemközt te sem mutatsz, ilyenkor meg megjátszod magad, mert ezt várja el a fényes-tekintetű. Helyesbítek, ez mégsem szégyenletes, inkább szánalmas…

– értékelte az írásbeli kérdésére kapott választ Nunkovics.

Péntek délután végül kiderült, április 19-én újraindítja vizsgáztatási, vizsgálati és utánképzési tevékenységeit a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont. A bejelentett menetrend szerint először a lemondott közlekedési vizsgákat fogják pótolni, a vizsgázók az új időpontokról elsődlegesen a képzőszervektől kapnak majd tájékoztatást.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »