? Stummer Jánost indítja a Jobbik a békéscsabai körzetben

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatta Stummer Jánost, előválasztási jelöltjét Békés megye 1. számú választókerületében.

Stummer János amellett, hogy az egyik legfontosabb parlamenti bizottság, a Nemzetbiztonsági bizottság elnökeként őrködik a jogállamiság érdekében, képviselőként igyekszik a békésiek hangja lenni a Magyar Országgyűlésben. Békés megyében született, oda kötik a gyökerei, oda húzza a szíve, ezért is akar tenni szülőföldjéért. Eltökélt célja, hogy meghálálja ennek a vidéknek azt, amit kapott tőle. Visszaadja a munka becsületét és a valamirevaló fizetéseket, az érzést a falunak és a városnak, hogy jó ott élni. Visszaadja a boldogulás és a nyugodt élet lehetőségét fiatalnak és idősnek egyaránt, visszaadja a jövőt, amit az utóbbi harminc évben elloptak tőlük. Hogy együtt, közösen összefogva egy jobb hazát teremthessünk – írta reggeli közleményében a párt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink