Jobbik: Orbán már az ovisok közé is csak golyóálló mellényben mer bemenni

Orbán sajtósa már többször nevezte „hülyeségnek”, hogy főnöke golyóálló mellényt viselne. Pedig már számtalan nyilvános eseményen vagy nemzeti ünnepen domborodott valami furcsa szögletes tárgy a zakója hátulján. Ami kísértetiesen emlékeztetett azokra a golyóálló mellényekre, amelyeket a zakók alatt viselnek – írja szerdai közleményében az ellenzéki párt.

Mit gondoljon az egyszeri ember egy olyan miniszterelnökről, akinek ilyen fokú rettegés az élete? Vagy inkább arról van szó, hogy a maffiakormányban már egymásnak sem mernek hátat fordítani? Az a helyzet, kedves Orbán úr, hogy nem golyóálló mellényre van szükség, hanem tisztességesen kell kormányozni, és akkor nem kell megijedni az óvodásoktól sem.

– jelentette ki a Jobbik.

Az ellenzéki párt szerint ,,a nemzeti egységkormányban nem lesz szükség ilyen óvintézkedésekre, mert jólét és szabadság lesz minden magyarnak.”

Orbán Viktor miniszterelnök a héten a Győr-Moson-Sopron megyében található acsalagi óvodába ment kampányolni és a látogatásról készült videós anyag alapján megint feltételezhető, hogy a zakója alatt még van valami, ami ki is domborodik a hátán. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »