Jól halad az ambrózfalvi foci újraszervezése

Több jótékonysági rendezvényt is tartottunk, aminek meglett az eredménye – tudta meg a Makói Csípős Valki Alextől.

Az új csapat egyik főszervezője elárulta, volt darts verseny és kispályás torna is, aminek bevétele az újraalakuló Ambrózfalva SK-hoz kerül. Az anyagi támogatáson túl mezt is ajánlottak fel nekik Makóról. Március 15-én is lesz egy focitorna Békéssámsonon, még egy csapatot tudnak fogadni és 15 ezer forint a nevezés társaságonként.

Mint azt korábban megírtuk, közel 10 év után lenne újra csapat Ambrózfalván, úgy számolnak, 8-10 fő között lesz az helyi játékosok száma, ebben több korosztály is van, de volt aki jelentkezett a környező településekről is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink