Jövő héten megkezdődik a makói Lokálpatrióták képviselőjelöltjeinek bemutatása

A jogszabályváltozások miatt tudható, hogy idén június 9-én választjuk meg városunk vezetését a következő öt évre. Az elmúlt időszakban számos megbeszélést és fontos tárgyalást bonyolítottunk le, amelyek sikerrel zárultak, így a jövő héttől megkezdjük a Lokálpatrióták jelöltjeinek bemutatását – közölte pénteken Zeitler Ádám, a Lokálpatrióták polgármesterjelöltje.

Úgy fogalmazott:

,,az elmúlt évtizedben számos lehetőség maradt kihasználatlanul városunk előtt. Sok esetben a pártpolitikai széthúzás miatt történhetett ez meg. Emiatt is gondoljuk úgy, hogy gyűlöletkeltés és uszítás helyett valódi alternatívára és komoly programra van szükség. Egymás lejáratása és hazugságok terjesztése helyett békés együttműködésre minden makói között. Pártpolitikai akciók helyett pedig várospolitikára.”

Zeitler Ádám tavaly októberben arról beszélt oldalunknak, az idei választáson valódi változásra van szükség, hiteles jelöltekkel mind országos, mind helyi szinten. Szerinte csak így lehet elérni azt, hogy ,,végre valódi alternatívát tudjunk felkínálni a választóknak.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink