Kábítószerrel kereskedett a vásárhelyi férfi

[ad 1]

Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy hódmezővásárhelyi férfival szemben. A gyanú szerint három alkalommal adott el növényi származékot egy szentesi fogyasztónak.

A szentesi nyomozók 2015. november 28-án egy 20 éves helyi férfitől átlátszó zacskóban 23 darab, alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A Szentesi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a fiatallal szemben. Ennek során megállapították, hogy a tőle lefoglalt csomagokban mintegy 17 gramm cannabis-származék volt. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

n3236190

A széles körű nyomozás megállapította, hogy a szentesi férfi összesen három alkalommal, közel 37 gramm marihuánát vásárolt egy hódmezővásárhelyi lakostól. Az adásvételekre Szentesen került sor.

A 20 éves értékesítőt 2016. február 2-án a Szentesi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Rácz Zsófia szerint a kormány bízik a fiatalokban

– A kormányzat bízik a fiatalokban, az ifjúság európai éve során, az intézkedések által hazai és nemzetközi szinten is törekednek a fiatalok pozíciójának erősítésére  – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Tiszafüreden, a Kossuth Lajos Gimnáziumban.

Tovább »

A Tisza Csongrád-Csanád megyei szakaszán irtják a szúnyogokat

A héten összesen 2170 hektárnyi vízfelületet kezelnek a szakemberek a szúnyoglárvák ellen alkalmazott biológiai készítménnyel. A következő napokban a Tisza alsó, Csongrád-Csanád megyei szakaszán légi úton, a Duna menti vizekbe autóról, a nehezen megközelíthető helyeken pedig háti permetezővel juttatják ki a lárvák ellen használt szert – közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink