Kedden kiderül, kell-e osztályozót játszania a Makó FC-nek

Lezárultak a Csongrád-Csanád megyei első osztály küzdelmei hétvégén. Az utolsó fordulóban a Makó FC a Tiszasziget SE-vel csapott össze. A mérkőzést a hagymavárosiak nyerték 1:0 arányban – tájékoztatta szerkesztőségünket a makói csapat.

Az első félidő makói nyomással kezdődött és ez ki is tartott a félidőig. A tiszaszigetiek a kontrákra helyezkedtek be, ám Garamvölgyi kapusnak nem kellett bravúrt bemutatnia. Az egyetlen találatot a megye gólkirálya, Babolek Zoltán szerezte. A második félidőben feljebb tolta védelmi vonalát a Tiszasziget, így többször is veszélyes támadásokat tudtak kialakítani a csapatok. A makóiak sok esetben már a kapussal szembe vezethették a labdát, de ezek a lehetőségek sorra kimaradtak, a vége maradt 0-1.

A mérkőzés végén mindenki örülhetett, a Makó FC a már több hete megnyert bajnoki címnek, illetve a győzelemnek, a Tiszasziget pedig az ezüstéremnek. Kedden derül fény arra, hogy a Makónak játszania kell-e osztályzót, s ha igen, akkor kivel az NB III-ba való feljutásért.

Tiszasziget SE – Makó FC 0-1 (0-1)
Megyei I. osztály, 26. forduló. Vezette: Tóth Róbert (Rosta, Balogh)

Tiszasziget: Kiss – Papp, Zámbori, Skribek B., Drágity (Szűcs 73′), Szabó (Albert 65′), Skribek Á., Bánóczki (Bálint 81′), Farkas, Kökény, Godó.
Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó, Seres, Horváth (Buzási 77′), Babolek (Vas 86′), Varga (Pócs 46′), Zámbori, Magyar, Széll (Juhász 46′), Rabecz (Tóth 81′)

Gsz.: Skribek B. 85′, Papp 92, ill. Babolek 28′.
Sárga: Garamvölgyi 79′.

(Kiemelt fotó: Makó FC Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

A nap idézete

46 éve született Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas magyar színész, Johnny Depp és Matthew McConaughey magyar hangja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Levéltári Nap Makón

Az előzetes meghívóhoz képest annyi változás van, hogy technikai okok miatt a rendezvény helyszíne nem a városháza díszterme, hanem a Korona rendezvényterme lesz.

Tovább olvasom »