Kedden nyit a KFC Hódmezővásárhelyen

A gyorsétteremlánc a nyitás napján 38%-os kedvezménnyel adja a kétszemélyes Hot Wings kosarat. Miközben Vásárhelyen újabb vendéglátóhely nyílik és az ipari park jelentős részét lefoglalták, addig a makói fideszes városvezetés közel 6 év alatt nem tudott új befektetőt hozni. (Fotó: Vásárhelyi Médiacentrum.)

A hódpress.hu információi szerint a vásárhelyi Family Centert is tulajdonló Bluebonnet Kft. 2021 elején indította el a beruházást, majd a fejlesztést követően az ingatlanrészt bérbe adják a vendéglátóhelyet üzemeltető társaságnak, a hazai KFC éttermeket működtető Amrest Kft-nek.

A sajtó 2019-ben számolt be arról, hogy a cégnél a kiegészítő támogatásokkal együtt bruttó 298 750 forint körül alakult az átlagos munkavállalói fizetés. Két éve a fizetésekről annyit árultak el a Pénzcentrumnak, hogy az nem egységes, például egy teljesen kezdő, kiemelt budapesti éttermükben teljes munkaidőben dolgozó, csak délelőtti műszakot vállaló éttermi csapattag nettó 168 000 forintot visz haza. 18 óra után 30 százalék extra műszakpótlék illet meg mindenkit, az egyéni teljesítményt eseti bónusszal és előrelépési lehetőséggel jutalmazzák.

,,Nagyon örülünk, hogy augusztus 3-án végre nektek is elkészíthetjük az eredeti KFC csirkét! Ünnepeljük együtt! Egy kivételes ajánlattal szeretnénk kedveskedni nektek. Gyertek el hozzánk a nyitás napján és csapjatok le a kétszemélyes Hot Wings kosárra, mindössze 1790 Ft-ért!”

– így várja a vendégeket közösségi oldalán a KFC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink