Kedden nyit a KFC Hódmezővásárhelyen

A gyorsétteremlánc a nyitás napján 38%-os kedvezménnyel adja a kétszemélyes Hot Wings kosarat. Miközben Vásárhelyen újabb vendéglátóhely nyílik és az ipari park jelentős részét lefoglalták, addig a makói fideszes városvezetés közel 6 év alatt nem tudott új befektetőt hozni. (Fotó: Vásárhelyi Médiacentrum.)

A hódpress.hu információi szerint a vásárhelyi Family Centert is tulajdonló Bluebonnet Kft. 2021 elején indította el a beruházást, majd a fejlesztést követően az ingatlanrészt bérbe adják a vendéglátóhelyet üzemeltető társaságnak, a hazai KFC éttermeket működtető Amrest Kft-nek.

A sajtó 2019-ben számolt be arról, hogy a cégnél a kiegészítő támogatásokkal együtt bruttó 298 750 forint körül alakult az átlagos munkavállalói fizetés. Két éve a fizetésekről annyit árultak el a Pénzcentrumnak, hogy az nem egységes, például egy teljesen kezdő, kiemelt budapesti éttermükben teljes munkaidőben dolgozó, csak délelőtti műszakot vállaló éttermi csapattag nettó 168 000 forintot visz haza. 18 óra után 30 százalék extra műszakpótlék illet meg mindenkit, az egyéni teljesítményt eseti bónusszal és előrelépési lehetőséggel jutalmazzák.

,,Nagyon örülünk, hogy augusztus 3-án végre nektek is elkészíthetjük az eredeti KFC csirkét! Ünnepeljük együtt! Egy kivételes ajánlattal szeretnénk kedveskedni nektek. Gyertek el hozzánk a nyitás napján és csapjatok le a kétszemélyes Hot Wings kosárra, mindössze 1790 Ft-ért!”

– így várja a vendégeket közösségi oldalán a KFC.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Zeitler Ádám: nem gondoltam volna, hogy a városvezetés túlmegy egy határon

,,Az összes sportlétesítmény bezárásával felszámolták a makói sportéletet, a gimnáziumban pedig lehetetlenné tették a testnevelés órák megtartását. Arról nem is beszélve, hogy városunk megítélését mennyire rombolta az, hogy az országos sajtó felkapta a hírt, hogy Makón gyakorlatilag minden bezár” – fogalmazott a Makói Csípősnek Zeitler Ádám önkormányzati képviselő annak kapcsán, hogy múlt héten megszorítást szavazott meg a fideszes többség.

Tovább olvasom »