Két graffitist fogtak el Hódmezővásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két helybeli férfival szemben, akik több épület falára feliratokat festettek a városban.

A megalapozott gyanú szerint a 25 és 26 éves elkövetők 2019 novemberében és decemberében városszerte több ingatlan falára festékszóróval különböző nonfiguratív feliratokat rajzoltak.  A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők kilétét, akiket elfogtak és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Kihallgatásukon a férfiak részletes beismerő vallomást tettek, ellenük kisebb kárt okozó rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink