Szegednél 25, Csanádpalotánál 1 hektáron égett a nádas és az aljnövényzet

Csütörtökön három szabadtéri tűzesethez riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat.

Dél előtt pár perccel Szegednél, az 55-ös út mellett csaptak fel a lángok. Huszonöt hektáron égett a nádas és a kiszáradt aljnövényzet. A szegedi és a hódmezővásárhelyi tűzoltók öt egysége a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezte a munkálatokat. A közelben lévő épületeket megvédték a tűzoltók a lángoktól, személyi sérülés nem történt.

Az oltás végén újabb füstre lettek figyelmesek az egységek, ezúttal a Hattyas utca végén égett az gaz, mintegy ötezer négyzetméteres területen. A kisteleki és a szegedi tűzoltók közös erővel fojtották el a lángokat.

Délután öt órakor pedig Csanádpalotánál egy hektáros területen égett a nádas. A szegedi főügyelet a makói és a mezőkovácsházi tűzoltókat riasztotta, az egységek rövid idő alatt elvégezték a beavatkozást. A tűzesetekben senki sem sérült meg.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotók: Domonkos Gábor/Szegedi HTP, Molnár Krisztina/Csongrád MKI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink